Levering og montering av TV på bord eller vegg 

Vi leverer din nye TV, pakker den ut og plasserer den på bordet der den skal stå. Vi søker inn alle kanalene for deg og kobler til din digital-TV mottaker hvis du har det. Ønsker du din TV montert på veggen tar vi en befaring hjemme hos deg i forkant for å sikre at din nye TV henger trygt. Ønsker du skjulte kabler, kabelkanaler, innbygging eller lignende kan vi hjelpe deg med dette. 


Oppsett av digital-TV mottager 

Vi kobler til og klargjør din digital-TV mottaker. 

Levering og montering av surroundanlegg eller multiromsanlegg 

Vi leverer ditt nye surroundanlegg eller multiromsanlegg, pakker det ut og plasserer det der det skal stå. Vi kobler opp med nødvendige kabler, tilpasser alle kabler til rett lengde, stiller det inn for å fungere optimalt og henger opp høyttalerne på vegg eller i tak hvis det er ønskelig. Ønsker du skjulte kabler, kabelkanaler, innbygging eller lignende kan vi hjelpe deg med dette. 

Spesial-installasjon/skreddersydde løsninger 

Vi kan hjelpe deg med det meste når det gjelder prosjektering og installasjon av dine produkter. Vi gjør alt fra installasjon for privatkunder til større installasjoner for bedrifter. Vi har et nettverk av samarbeidspartnere innenfor bransjer som interiørarkitekter, møbelsnekkere, elektrikere, malere og andre håndverkertjenester som trengs for å gi deg et perfekt resultat.

Oppsett av nettverksløsninger

Vi kobler til og klargjør dine nettverks produkter: Dataruter , Dataswitcher ,Patchpaneler m.m

Support avtale

Vi har mulighet å avtala en supportløsning på telefon eller hjemme